Het Menumaster Gamma

Microgolfovens

Menumaster is de marktleider in commerciële microgolfovens in verschillende landen, waaronder Noord Amerika en België. We bieden een breed assortiment microgolfovens aan die aan de noden van iedere grootkeuken en/of horeca klant voldoet. Zo beschikken wij over microgolfovens met verschillende sterktes, maten, en soorten bediening. Wij bieden onder meer toestellen aan tussen de 1000 en de 2400 Watt, met manuele of elektronische bediening, met inhouden tussen de 17 tot 94 liter.

Picture 1

Menumaster heeft een patent op het radarange systeem, waarbij de magnetron antenne ronddraait, wat een draaischijf overbodig maakt zodat iedere hoek van de oven benuttigd kan worden (zie foto hiernaast). Sommige modellen beschikken zelfs over twee of zelfs drie magnetrons waardoor ook extra dik voedsel zoals lasagne perfect in die ovens bereid kunnen worden. Een commerciële microgolfoven van 1800 Watt warmt daarenboven eten meer dan 2X zo snel op als een huishoud microgolfoven van 800 Watt.

micowave power

Xpress cooking-ovens

Menumaster biedt tevens ook Xpress cooking-ovens aan die convectie, microgolven, en infrarode straling combineren om zo hypersnel eten te bereiden zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Zo kan de MXP5223 bijvoorbeeld een verse pizza met krokante korst bereiden in slechts 2:00 minuten. Hiermee wint u 75% tijd in vergelijking met een conventionele oven.

MXPwscreenlowres

MXP5223

CLIP_ACP_140318-29

JET514U